طاجن اللحمه بالبصل


المكونات 
كيلوونصف لحمه مكعبات 
40 جرا توابل اللحمه من كنور 
300جرام بصل شرائح 
5 جرام ثوم مفروم 
100 جرام ماء 
ملح وفلفل حسب الرغبه 
فلفل حار حسب الرغبه 
10 جرام كزبره جافه 
رشه جوز الطيب 
2 ورقه لاورو

طريقة التحضير 
- تغسل اللحمه جيدا وتصفى 
2- تتبل اللحمه بالملح والفلفل توابل اللحمه من كنور و تحمر فى زيت ساخن جدا الكميه على 5 مراحل وبين كل مرحله تسخن جيدا الطاسه وتترك جانبا فى نفس الطاسه 
3- يشوح البصل والثوم ونضيف الكزبره و ورق اللورو ونضيف اللحمه والماء والملح والفلفل الاسود والحار ورشه جوزه الطيب 
4- نضع الخليط فى طاجن ويغلى غلوه واحده ويغطى ويدخل الفرن قبل السوى ب 5 دقائق يكشف الغطاء وياخذ وش ذهبي ويقدم ساخن